Mbo en hbo

Stichting 010010 is er voor jong en oud(ers)

Vind je het leuk om anderen te helpen? Misschien vind je het zelfs al wel leuk om met computers en robots bezig te zijn. Mooi! Bij stichting 010010 kun je veel praktijkervaring opdoen. Je kunt ons helpen op verschillende manieren, zoals assisteren tijdens de robotworkshops of op ons kantoor in hartje Rotterdam. Als vrijwilliger of tijdens een (afstudeer)stage.

Stage en afstuderen

Bij stichting 010010 bieden we jou de kans om (snuffel)stage te lopen en af te studeren. Er zijn plekken op mbo- en hbo-niveau. Zelf hebben we een heleboel idee├źn over wat je kunt doen. Maar liever horen we eerst van jou wat je van plan bent. Bekijk onze stages hier.

Vrijwilliger

Als je af en toe een paar vrije uurtjes hebt, dan kun je bij ons vrijwilligerswerk doen. Bijvoorbeeld tijdens de robotworkshops. Je helpt onder meer met de opbouw en begeleidt kinderen en hun ouders. Zo leren zij niet alleen, ook jij doet nuttige praktijkervaring op.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan via het contactformulier. Vermeld daarin kort wat jouw idee is voor een (snuffel)stage of afstudeeropdracht. En natuurlijk wat je zelf wilt leren. Dan zien we je misschien binnenkort tijdens een kennismakingsgesprek.