OVER ONS

Stichting 010010 is er voor jong en oud(ers)

Toekomst

Hoe ziet onze toekomst eruit? Computers, algoritmes, robots, games en 3D-technieken zullen de wereld om ons heen steeds sneller veranderen. Daar zijn wij van overtuigd. Om jongeren de kans te geven succesvol te zijn, moeten we ze hier goed op voorbereiden.

Samen

Stichting 010010 werkt aan een brede beweging van ouders, scholen, overheden, bedrijven en andere organisaties. Samen willen we voor jongeren het verschil maken. Dit doen we door ze al op jonge leeftijd spelenderwijs enthousiast te maken voor robotica.

 

Onderzoek

Onze stichting onderzoekt hoe meer jongens en meisjes op een digitale toekomst voorbereid kunnen worden. Daarvoor beantwoorden wij verschillende, kleinere vragen.

Ondersteuning

Samen staan we sterker. Vandaar dat we onze kennis delen met organisaties die tegen dezelfde problemen aanlopen.

Ontwikkeling

Ons onderzoek leidt tot nieuwe inzichten. Inzichten die we gebruiken om onszelf en onze organisatie elke dag verder te ontwikkelen.

Onderwijs

Als stichting kunnen wij verder gaan dan scholen. Daarom bieden wij onder andere buiten schooltijd workshops aan voor kinderen én hun ouders.

Met de vier 0's van 0 naar 10

Klaar voor de toekomst

010010

De nullen en enen in onze naam staan voor computertaal. Het is binaire code. Stroompjes die aan en/of uit zijn. Zo werken computers in de basis.

010 is ook het netnummer van Rotterdam. De stad waar de stichting is gevestigd en waar we zijn begonnen.

We hebben dan ook een mentaliteit van doeners. Daar zijn we trots op. Doe jij met ons mee?

ANBI

Stichting 010010 is een Algemeen Nut Beogende Instelling